Bună,
Noi suntem travel-in2, adică Mirabela și Bogdan. Povestea noastră a început în vara anului 2005, la Cluj-Napoca. Ne-am întâlnit în anii studenției prin intermediul unor prieteni comuni.
Ooo…, dacă am fi știut că peste câteva luni o să formăm un cuplu , sau că peste exact 7 ani o să formăm o familie…, poate lucrurile ar fi stat diferit!, dar ordinea evenimentelor și mai ales trăirile, experiențele  totul cu bune și rele, ne-au format și ajutat ca azi să fim ceea ce suntem , și  suntem pe deplin mulțumiți și împliniți cu tot ceea ce viața ne-a oferit.
Chiar dacă la început părea că suntem total diferiți  și mergeam pe deviza”polurile opuse se atrag”, cu timpul am desoperit multe puncte comune, dar aici și acum , o sa vorbim despre unul singur… CĂLĂTORIILE!
Chiar și acum putem spune că avem interese și destinații în bucket list diverse, dar am învățat să facem în așa fel încât să fim fericiți și mulțumiți după fiecare călătorie. Dorința de a descoperi noi locuri și intra în contact cu alte culturi este sursa noastră infinită de energie. Putem spune că ne pricepem bine la organizarea călătoriilor, totul este bine pus la punct și în detaliu analizat de la alegerea destinației până la făcutul bagajelor. Ne putem lăuda, chiar, că foarte puține au fost cazurile când ne-a lipsit ceva, sau planurile nu au decurs așa cum erau în agenda noastră.
 Am început,  ca doi studenți, în anul 2006, petrecând un weekend la Felix și am ajuns oameni maturi,  in 2019, să petrecem cel mai lung concediu al nostru (23 de zile) vizitând 2 tari  diverse ( China și Filipine) unde ne-am bucurat de destinații inedite și senzații unice.  A fost una dintre cele mai complexe călătorii, am petrecut aproximativ 38 de ore în aer, pe parcursul a 8 zboruri, ne-am deplasat cu : autobuz, metrou, avion, mașina, tren, bicicletă, tuk-tuk și barcă și am stat în 5 hoteluri. Curând sperăm să depășim această performanță și mai ales să ieșim din aria noastră de comfort, să ne depășim limitele, dar despre asta , o sa vorbim într-un alt capitol (vezi Bucket List).
În tot acest timp am avut o viață destul de palpitantă cu câteva schimbări majore. Plecând din Hașdeu (Complexul Studențesc din Cluj Napoca) am ajuns să locuim un an la Florești ( la 8 km de Cluj Napoca), după care ne-am mutat la Milano pentru 5 ani, și în prezent locuim la Londra de 4 ani. Pe lângă faptul că am muncit, ca tot omul, am călătorit…., am ajuns în Asia și Africa, vizitând 30 de țări și aproximativ 350 de destinații.
Ceea ce ne dorim și vă dorim și vouă este să fim sănătoși și la cât mai multe călătorii. Sperăm să ne urmăriți cu drag și șa ne inspirăm și sfătuim reciproc.
Cu drag Mirabela și Bogdan,